Què fem?

Visites

Quina millor manera de conèixer els nostres vins que veure’ls “néixer”. En les visites al cellers passegem per de les vinyes, les sales de processament, les tines i bótes, fins tastar el producte final. I a tot això li sumem l’explicació que fa, amb orgull, el propietari del celler o les persones afins.

Tastos

Ens agrada el vi. Per tant, quedar-nos nomes amb la DO Empordà no seria just. Per això s’organitzen tastos on, de la mà dels nostres enòlegs, aprenem a conèixer altres vins i caves. Ells ens ensenyen a identificar i apreciar amb profunditat detalls que faran que un vi ens enamori o no.

Sopars maridatge

El gran handicap d’un vi és saber-lo maridar correctament, que aquest “casament” entre la gastronomia i el bon beure faci ressaltar ambdós. Amb el menú que el restaurant ens presenta, els nostres enòlegs elaboren un minuciosa carta de vins que ens permet gaudir de la vetllada, amb les explicacions de cada vi posat a la taula.

Assistència a fires

Pel nostre territori es fan diverses fires de vins, entre les quals hi ha Arrels del Vi a Sant Marti d’Empúries, Tocs de Vi a Girona i la Mostra del Vi de l’Empordà de Figueres. Des de la confraria, per motivar la participació en aquestes, se subvenciona el primer tiquet de vi de cadascuna de les fires abans esmentades.

Avís legal